Plons!!! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van remco quispel - WaarBenJij.nu Plons!!! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van remco quispel - WaarBenJij.nu

Plons!!!

Blijf op de hoogte en volg remco

30 September 2007 | Nederland, Utrecht

Na een week gezonde spanning heb ik het gevoel na een geweldige zweefduik van de hoge boven te komen in het warme water. Na een goede vlucht en een korte tocht door het vlakke Spanje (Limburg is er niks bij) aangekomen in Girona. Gelukkig gereserveerd want het Hostel zat volgeboekt. Heerlijk uit eten geweest (patat met hamburger) ... ja ja rustig aan anders krijgen we een cultuurshock. Bij elke bestelling zij de wulpse serveerster .."muy bien" en dat is precies wat ik denk. Bedankt voor al jullie leuke, lieve telefoontjes, emails en smsjes. Ik ga jullie zeker af en toe missen, maar hier ..."El mundo es mio"

P.S. vanuit de lucht lijken die pyryneeen heel niet zo hoog.

Hola ya estoy en Espana, para ser stricta Girona. Estaba vestido con ropa de invierno pero aqui aun es mas de veinte grados. Entonces al final de dia estaba mojado. Voy a estar un dia mas en Girona y despues hasta los pirineos. Estaba muy nerviosa esta semana pero en esto momento estoy muy tranquilo y tengo la sensacion que "el mundo es mio". Las fotos vienen proxima vez.

Un beso, Remco

• 30 September 2007 - 19:00

Lenno:

Yess, de eerste reactie voor jou daar terwijl je echt in spanje zit is van mij!
    Klinkt alsof je er enorm veel zin in hebt en al een beetje aan het idee gewent bent dat je voorlopig de Nederlandse straten niet te zien krijgt! Echt stoer hoor, zo lang fietsend door Espania!

Kijk uit naar je volgende bericht! Groetjes vanuit Utrecht!

• 01 Oktober 2007 - 06:30

Siets:

He stoere man,

KLinkt inderdaad alsof je er heel veel zin in hebt! en terecht want het is volgens mij super om te doen. Heel veel plezier en ik hoop dat je nog veel meer wulpse serveersters tegen komt! :)

liefs en natuurlijk een kus van MIJS!

• 01 Oktober 2007 - 07:41

Patricia:

He Pablo,

Zo te horen heb je het al helemaal naar je zin daar!
    Ik heb nog een leuk nieuwtje: Maruan is afgelopen vrijdag voor me op de knietjes gegaan. Wie had dat gedacht, trouwen! Uiteraard zullen we met het feest wachten tot je weer terug bent!
    Geniet er lekker van en veel succes met je fietstocht door de bergen!

• 01 Oktober 2007 - 08:24

Guido & Karin:

Hee Stoere Kerel,

Super dat je gegaan bent... en zekers muy bien daar in Spanje... zeker als je bedenkt dat het in Groningen zo'n 24 uur door geregend heeft... ;)

Geniet ervan de komende tijd en houd ons op de hoogte!

Groet'n uut Grunn!

• 01 Oktober 2007 - 17:48

Henk:

Over water gesproken: Gamma belde dat er een geheel nieuwe kraan voor je klaarligt. Ik zal hem deze week voor je ophalen.
    Groetjes en hou je haaks (dit zal ook wel je lichaamshouding zijn als je tegen de berg opfietst).

• 01 Oktober 2007 - 19:44

Shane & Jolanda:

Hoi Remco,
    Ons vorige bericht is niet in de boeken terechtgekomen ... hopelijk lukt het deze keer wel. Zo moeilijk kan het toch niet zijn.
    Kort samengevat: geweldig goed van je om dit te gaan doen!!!
    Veel succes, maar vooral veel plezier!

• 03 Oktober 2007 - 10:19

Annabel:

Aun vives?
    Chico que la fuerza te acompañe, pues creo que la vas a necesitar ;-)

• 03 Oktober 2007 - 10:41

Paul:

Wulpse serveerster?? Heb jij tijd om je daarmee bezig te houden? Moet jij je niet focussen op fietsen, slapen, voeding, erbarmelijke tochten over besneeuwde bergtoppen, EPO gebruiken,.. Heb je je trainingslocaties in de voorbereiding aan van Lanschot moeten doorgeven? Niet dat achteraf blijkt dat je in Italie zat i.p.v. op de Veluwe.

Als je een hamburger naar binnenwerkt ben je al bezig met voeding. Dan kun je best tegelijk genieten van wat Spaans cultureel erfgoed!
    have fun de komende maanden!!!
    Gr. Paul.
    P.s. Patries: PROFICIAT!!

• 03 Oktober 2007 - 19:26

Daan:

Ha Quis, dat klinkt allemaal helemaal niet verkeerd! Geniet ervan!!