Vrijwilligers gezocht !!
Door: Remco
Blijf op de hoogte en volg remco
03 December 2007 | Spanje, Tarragona
Door terug te schakelen heb ik ook voor het eerst gedacht aan de terugreis (Gatver wat een vies woord). Gelukkig kan ik het nog een aantal weken, tot het laatst uitstellen, maar er komt toch echt een eind aan. Om jullie daarvast op voor te bereiden zoek ik de volgende vrijwilligers:
Vrouwelijk volk die mijn rug in oorspronkelijke vorm krijgen;een ieder die het gat op mijn bankrekening wil aanvullen, maar vooral mensen die mij moreel ondersteunen als ik zo weer terug ben in het "normale" leventje en me doet beseffen dat deze drie maanden echt afgelopen zijn. Voor volgend jaar zoek ik nog iemand die samen met mij in Pamplona voor de stieren gaat uitlopen.
Geniet allen lekker van de feestdagen en tot volgend jaar.
Remco
Ik zit met nou net te bedenken dat als ik wat eerder terug had gegaan naar Nederland ik me daar had kunnen misdragen en vervolgens in de zak meemocht naar Spanje.... shit!!!
03 December 2007 - 15:08
Teus En Yvonne:
hoi remco
het drieletterwoord is zeker VERKERING. succes verder en nog veel zonnige dagen.
gr teus -
03 December 2007 - 16:15
Alfred:
He Matsutastu,
Mooie verhalen zo! Heb de loten gehaald, dus ik zorg wel voor de debet rekening bij van Lanschot......
Geniet van de laatste weken en plezier in Barca!!
A. -
03 December 2007 - 17:19
Ma:
Oom Teus kan zeker niet rekenen, want dit zijn geen 3 letters, maar wellicht denkt hij in lettergrepen. Ik mag hopen dat 3 letters wel een beschaafd woord vormen en geen schuttingtaal; tenslotte heb ik geprobeerd je netjes op te voeden.
Wie wordt er eigenlijk bedoeld om je financiele gat te vullen, Teus gaat hier namelijk niet op in en je vader zit op 75%. Wie blijft er dan over? Ik zit volgend jaar met een klein AOW-inkomen en daar kan je bij lange na het gat niet mee vullen.
Wellicht dat je de komende jaren de vakantie moet overslaan, dan loopt de rekening vanzelf weer vol. (geintje)
Veel plezier en tot het eind van het jaar. Ma -
03 December 2007 - 18:14
Teus En Yvonne:
hoi remco
ik kan wel rekenen, maar ik denk netjes dus ik heb gewoon drielettergrepen gelezen, anders zou het geen net woord worden, het weer is hier erg slecht dus geniet er nog maar van. wij gaan 15 dec. voor 2 1/2 maand skieen, maar dan ben jij weer aan het werk.
gr teus -
03 December 2007 - 18:42
Jolanda:
Deze sportmasseur staat voor je klaar hoor! Maar wat dat hollen in Pamplona betreft, haak ik toch echt af! -
03 December 2007 - 18:43
Jolanda:
Voor alle duidelijkheid: ik sta klaar om je rug in vorm te krijgen. Voor al je andere wensen moet ik je toch naar elders verwijzen! -
03 December 2007 - 18:50
Bicipablo:
Dat gaat goed.
Jolanda, dat staat genoteerd. Dan kom ik op de fiets en kan gelijk wat foto´s van de herten maken en natuurlijk om gewoon weer eens lekker bij te praten.
Alfred. Ik hoop dat je dit keer wel de goede loten hebt gekocht, want zowel mijn rijke vader als mijn rijke oom happen niet en aangezien jij erg krap zit als gewoonlijk.....
Dames, wat die rug betreft. Dat is echt niet na een massagebeurt verholpen, dus wees niet bevreesd als je denkt dat je beurt nu voorbij gaat.
03 December 2007 - 22:22
J. Ullrich:
Hee Lance,
Dat zijn inderdaad Tour-de-France-kilometers!! beetje jammer dat jij er 3 maanden voor nodig hebt. In mijn tijd deden we dat in drie weekjes. Werden zelfs 2 "rustdagen" ingelast om met de vrouwtjes te gaan shoppen bij lokale Bijouteriezaakjes en snuisterijwinkeltjes....
Ik zou een vrouw zoeken met andere doeleinden. Als je dan ook meteen eentje zoekt met een gevulde bankrekening is dat gat ook ineens gedicht. Mocht het toch niet de ware zijn neem je haar mee naar Pamplona en kun je op subtiele wijze de relatie beeindigen...
Genoeg geouwehoerd.. Geniet nog lekker van die laatste weken...
En oh ja, je kunt je ook gewoon daar misdragen. Dan mag je waarschijnlijk oo wat langer blijven.
Groetjes Jan
05 December 2007 - 08:48
Carla:
Vandaag Sinterklaas hier Helaas zonder kadoos of geldzak. Wij moeten het straks maar weer met de verf doen aangezien je al een hele boel dames hebt voor je rug.....................geniet nog de laatste weken! -
05 December 2007 - 10:45
Lance:
Het is duidelijk waarom je altijd als tweede eindigde. Een door- en door sportman had op de tijd dat jij slap zit te ouwehoeren al lang op bed horen te liggen, maar toch leuk om weer eens wat van je te horen.
10 December 2007 - 13:41
Fran:
Yo me ofrezco como voluntaria a tomarme la cava que traeras entre las ruedas de tu bici! :-)
un saludo desde Chile!
Fran