Enarborla la bandera
Blijf op de hoogte en volg remco
08 Oktober 2007 | Spanje, Aínsa
08 Oktober 2007 - 16:54
Cinny:
yes... eerste!
nu de vertaling graag, want dit gaat toch wel mn pet te boven?? Oh, misschien weet sietske wel wat :-)
het gaat vast heel goed met je! Vind het nog steeds stoer hoor! Hoe vond je Begur? Daar ben ik in juni geweest, ik vond het echt heel mooi!
Nou Rem, je mist hier niks, dus geniet er nog maar van! X -
08 Oktober 2007 - 17:02
Bicipablo:
Heb geprobeerd wat reacties naar jullie te sturen, maar blijkt dat ze in Spanje met sommige dingen toch wat achter lopen. Of zou het aan mijn technische capaciteiten liggen. Bij de camping kreeg ik een fles wijn en ja die kan je niet goed houden, dus ik slaap vannacht als een os. Cin je moet de vertaling even te goed houden want mijn internettegoed zit erop. Begur is mooi, maar er is veel meer moois..... -
08 Oktober 2007 - 17:27
Eitje man! Is toch en duidelijk verhaal. :) -
08 Oktober 2007 - 17:43
Jesus:
Hola Remco.
Aun no habia tenido tiempo de saludarte. Me alegro que ya estes aqui en España otra vez. Realmente eres adicto a España...jajaja. En Ainsa veras muy cerca la Peña Montañesa. Es una montaña sobre la que vuelan muchos buitres. El valle de Ordesa te encantará pero es montaña muy dura. Tomatelo con calma y haz algun dia de descanso. Una vez que pases los pirineos todo sera más facil y ademas estaras muy fuerte y entrenado. No olvides probar las borrajas rebozadas, es un aperitivo tipico de Huesca. Te mando un abrazo y nos vemos algun día en la Costa Brava para bucear. Ahora ya hice el curso y voy haciendo inmersiones de tanto en tanto.
Hasta pronto
Jesús -
08 Oktober 2007 - 17:49
Alfred:
Ola Remco,
Moa latuda de pablo da bicicletta. Mucha reiza du lato duta!!
Granda fluedo et halbo dada.
A.
08 Oktober 2007 - 18:52
Brit:
Hola guapo!
Wat een fantastische tocht die je aan het maken bent! Ben enorm blij en trots dat je voor jezelf hebt gekozen en deze overgetelijke belevenis aan hebt durven gaan! Eeeenorm balen dat ik niet bij je afscheidsborrel kon zijn, maar zat en zit nog steeds midden in de hele Fortis etc. hectiek (moest die avond tot zeker 21 uur werken en toen was het echt te laat om richting utreg te gaan). Ben heel blij met mijn nieuwe, uitdagende, leerzame baan. Het is wel buffelen, maar dat wist ik, voordat ik eraan begon. Ga je tijdens je reis goed volgen. Gooi er maar flink wat foto's tegenaan, zodat we extra goed kunnen meegenieten. Hoop zelf toch ook ooit weer zo'n prachtige reis te maken en wie weet ook wel op de fiets.
Heel veel liefs en zal regelmatig aan je denken (en een tikkeltje jaloers zijn).
Brit -
08 Oktober 2007 - 20:39
Marta:
Ei Remco! Muchos ánimos! Ya veo q eres todo un campeón.Veo q has parado en 1 pueblo precioso, difrutalo y disfruta mucho de tu superaventura.Ánimos y mucha energía q la necesitas para atravesar los Pirineos.
Mucha suerte.
Marta -
08 Oktober 2007 - 20:48
Fran:
hey... esta vez no he borrado el email creyendo que era un virus! Sigue disfrutando de tu aventura! Saludos, Fran -
09 Oktober 2007 - 13:36
Paul:
Ola Pablo,
Dat Spaans kan ik niet helemaal volgen. Dat zal je niet verwonderen, want dat gebeurt bij mij nogal snel, hè!
Granda fluedo et halbo dada!!
Paul -
09 Oktober 2007 - 19:48
Daan:
Lekker bezig, zal toch eens die LOI cursus gaan volgen... Veel plezier daar!
Granda fluedo et halbo dada.
Daan -
11 Oktober 2007 - 16:40
Costa Rica:
Hola Remco, gracias por su correo, hace mucho tiempo no he tenido ningún mensaje suyo. Espero que usted se encuentre muy bien. En costa Rica todo es bien; Rocio, Erica y Sergio estan bien, ellos estan estudiando mulcho siempre. Ahora es invierno en Costa Rica y hay mucha lluvia.
Y cómo esta su español?? Espero que lo pueda practicar con otras personas. Y usted fue a Switzerland, que bueno la foto en el aire se ve muy bien, muchos árboles mucha zona verde…se ve muy bonito.
Cuándo piensa regresar a Costa Rica, espero que tal vez el proximo año usted pueda venir a Costa Rica. Nosotros podemos visitar a mi cuñado Alex y tomar algunas cervezas, escuchar musica y disfrutar mucho de Costa Rica.
Bueno Remco, un fuerte abrazo, espero usted nos pueda visitar en Costa Rica y espero tener noticias suyas pronto.