... en dan vraag je er toch een beetje om !?
Blijf op de hoogte en volg remco
12 November 2007 | Spanje, Torre del Mar
12 November 2007 - 20:02
Teus En Yvonne:
hoi Remco je geniet van de reis en het avontuur zo te lezen. Granada is ook de mooite waard, wat jij gefietst hebt hebben wij met de camper gedaan; weer een andere manier van reizen. Ben je trouwens ook in Toledo geweest of week dat van je route af? Wij kunnen ons voorstellen dat als je af en toe lekker van een wijntje geniet met vrienden de reis even ophoudt. Is allemaal wel verleidelijk maar geniet er maar van want voor je het weet ben je weer aan het werk. Veel groeten uit een koud nederland. Teus en Yvonne -
12 November 2007 - 21:07
Carla:
Wat is dat nou......de toerist uithangen, waar blijft de ultieme uitdaging van je? En dan al die wijn met Alfredo............ geniet lekker van alles wat er met je gebeurd, x Carla -
12 November 2007 - 23:31
Paul:
Gezien de uitdaging die je bent aangegaan en je doorzettingsvermogen vind ik dat je de titel "Dutch Schwarzeneggert" wel verdient. Alleen dat je maar 2 flesjes wijn wegwerkt valt me een beetje tegen. Was je bang bij het nudistenstrand herkend te worden? Moet je de volgende keer je baard laten staan! Veel plezier in Barcelona.
Gr. Paul -
14 November 2007 - 14:56
Pauline En Jeroen:
Hoi Remco,
Lekker genieten! Leuk dat Alfred langskwam. Spannend, Granada, dat zal vast weer heel mooi worden. Hoe is het weer daar? Hier is het wat fris, maar wel goed te doen. Van Barcelona ga je straks zeker genieten, prachtige stad en er is veel te zien.
Wij wensen jou weer veel plezier.
Tot later,
Groetjes Pauline en Jeroen. -
15 November 2007 - 06:15
Patty:
Hallo Remco,
We genieten van je avonturen. Wat beleef je toch veel op zo'n tocht. Voel er veel voor op ook in Zuid Spanje op vakantie te gaan. In Nederland is het nu koud en vanochtend lag het eerste ijslaagje al op de auto. Veel plezier en tot hoors.
groeten uit Utrecht
Patty
16 November 2007 - 17:44
Carla:
.......ga je nu ook al op vossenjacht!
Toch niet een delier van al die wijn.........het smartlappenfestival begint en de kids gaan uit hun dak!