Is dit de weg naar Benidorm - Reisverslag uit Huelma, Spanje van remco quispel - WaarBenJij.nu Is dit de weg naar Benidorm - Reisverslag uit Huelma, Spanje van remco quispel - WaarBenJij.nu

Is dit de weg naar Benidorm

Door: Remco

Blijf op de hoogte en volg remco

16 November 2007 | Spanje, Huelma

Vandaag stond een lange tocht van ruim 110 kilometer op het programma. Een stuk via de snelweg maar omdat ik de vorige keer al door de politie van de snelweg ben afgehaald, gauw een afslag gepakt toen twee politieautos langskwamen. Het gevolg een onverharde weg die de GPS niet kende dwars door de natuur. Flink stijgen naar 1480 meter, waarbij ik de noppenbanden miste en af en toe te fiets een handje moest helpen. Onderweg opnieuw steenbokken en dit keer ook een vos die in plaats van de andere kant op te rennen een stuk langs me rende en daarna de weg over huppelde. Bovenaan gekomen met slappe beentjes moest ik toch even aan Utreg mijn stadjie denken waar dit weekend smartlappenfestival is en een stel van mijn vrienden vanavond (ook met slappe beentjes) meegalmen met Sjonnie en de Schnitzels. De rest van de tocht heb ik op karakter en tandvlees afgelegd. Aan het eind waren alle batterijen leeg; de mijne, die van de GPS en die van de MP3 speler. Als laatste klonken de geluiden van Pearl Jam met I´m still alive. Nog net dacht ik, maar het had geen vijf kilometer verder moeten zijn. Om toch een beetje aan te haken bij de jongens in Utreg, vanavond een schnitzeltje met friet (Ja die hebben ze hier ook, alleen niet zo´n deurmat zoals in Duitsland). Verder zit ik even te twijfelen welk nummer ik zo opzet van Gun´s en Roses..... Don´t cry of Welcome in the jungle....

Tjalala lalala la he Tjalala lalala la he

Oja verder op de tocht kwam ik nog een vos tegen, maar deze had duidelijk de verkeerde weg gekozen. Weer zo´n kleinigheidje.

• 16 November 2007 - 17:26

Rotzooie!!:

GAAN WE LEKKER ROTZOOIE!! Fijne avond daar Quis, wij drinken er 1 op je bij Sjonnie.

• 16 November 2007 - 17:35

Alfred,duncan En Hil:

Hey kerel,

we zullen aan je denken als we aan het feesten zijn dit weekend!!!
    Maar we denken dat jij ook geniet van alles om je heen daar zo te lezen...

Groetjes van ons

• 17 November 2007 - 07:59

Duncan:

hey kerel !!!!!!

Als ik het zo lees dan kan ik maar 1 ding zeggen klinkt top !
    En volgensmij is dit wat jij wilt.
    En ohja ik ben nu aan het werk maar het feest was net als andere jaren een toppertje.
    oook joke uit de keuken was weer mee!

groeten D

• 19 November 2007 - 09:15

Danny:

hey remco, goed te zien dat je nog aan het prachtige utreg denkt. Smartlappen was uiteraard zonder jou niet hetzelfde haha. Ben benieuwd naar dat afgetrainde lichaam van je. Als het werkt ga ik ook namelijk. Beetje lastig maar allah. Hoop je over een maand weer te spreken. Latuhr
    Danny en Kim en de kids

remco

Het borrelt al een tijd en nu is het eindelijk zover. Het verwezenlijken van een droom of het begin van een nachtmerrie. Afijn drie maanden solo op de fiets door Spanje. Nu het zo ver is toch wel een beetje spannend, vooral omdat ik het zwaarste stuk in het begin gepland heb. De pyryneeen. Afijn we hebben geen haast en als er al iets te bewijzen valt is dat alleen aan mezelf.