Dit geloven jullie nooit !!! - Reisverslag uit Cuenca, Spanje van remco quispel - WaarBenJij.nu Dit geloven jullie nooit !!! - Reisverslag uit Cuenca, Spanje van remco quispel - WaarBenJij.nu

Dit geloven jullie nooit !!!

Door: Remco

Blijf op de hoogte en volg remco

22 November 2007 | Spanje, Cuenca

In alle vroegte vervolgde ik mijn pad op zoek naar nieuw avontuur. Met dreigende wolken boven me, zei iets me dat dit geen gewone dag zou worden. Nee er voelde meer dreiging dan alleen een zware onweersbui. Bergen doorkruisd, kou getrotseerd, vreemde volken leren kennen, gefeest met landheren, dus ook hier zou ik niet voor uit de weg gaan. Vol moed, maar met een onbehaaglijk gevoel zette ik mijn reis voort. Voor ik het wist verschenen ze. Stuk voor stuk en steeds sneller doemden ze op vanuit de horizon. Dit keer stond ik er alleen voor, zonder mijn trouwe knecht waar ik altijd op kan bouwen en al voor menig heet vuur heb gestaan. Nee deze keer zou Sancho Pancha niet aan mijn zijde strijden. Reuzen, grote witte reuzen, die met hun slaande armen op me af kwamen. Met mijn gedegen kennis van velerlei vechtkunst zou ik er natuurlijk met gemak een tiental kunnen verslaan, maar een snelle rekensom leerde me dat dat niet voldoende zou zijn. Bovendat was mijn stalen ros "Merida" nog gehavend aan de achterkant van een vorig avontuur. Nee, dit vroeg om een briljante oplossing... iets wat je mij wel kan toevertrouwen. Afijn ik zette de tandwielen van mijn meesterlijk brein in een hogere versnelling en opeens wist ik het. Net op tijd want ze kwamen nu echt op me afgestormd. Een flashback bracht me terug naar Cadiz, waar ik verrast werd door de klanken van "The Fonz" die meezong met de geluiden van de IPOD. Nou weten jullie dat ik niet graag overdrijf, maar het was werkelijk engelengezang. Zo zou ik het ook aanpakken. Ik spoorde Merida aan en zong uit volle borst "In my defence, what is there to say". Het deed ze verstommen en hoewel ik dichterbij gekomen nog enig woord met ze probeerde te wisselen, bleef het doodstil. Verrast door mijn eigen kunnen ging ik voort naar Cuenca, waar mijn hulp hard nodig is. Het schijnt dat de huizen in het ravijn dreigen te verdwijnen.

18 t/m 22 November La ruta de Don Quichote

• 22 November 2007 - 18:17

Teus En Yvonne:

nou wij geloven het, blijf sterk.

gr teus

• 23 November 2007 - 07:02

Guido:

Wat een avontuur weer... reuzen... bergen... ridders... en dat allemaal op de welbekende krasgeluiden van de Fonz!

Geniet er nog even van Quispel... voor je het weet is het weer voorbij, en de nederlandse avonturen zijn niet zo talrijk... en zeker niet zo mooi als op jouw foto's!

Tot snel Don Quichote!

• 23 November 2007 - 11:05

Marieke:

Prachtig wat je allemaal meemaakt, erg leuk om zo een beetje mee te kunnen reizen door prachtig Spanje!

Have Fun, Met al je ridders, demonen, krachten, liefde en je ijzeren ros!

Groetjes
    Marieke

• 23 November 2007 - 11:42

Marta:

Que envidia me das! Veo tus fotos de castillos,molinos y paisajes de la Mancha y me imagino tu vida de Don Quijote.Aprovechala y buen viaje!
    Continuo diciendo que al final tendré que aprender holandésssss
    Marta

• 26 November 2007 - 09:09

Annabel:

Jolin tio vaya pedazo viaje te estas dando :-)!!!
    BTW. Bajo el 21 de diciembre. Estas por alli o regresas?

• 29 November 2007 - 09:14

Cinny:

leef je nog?

remco

Het borrelt al een tijd en nu is het eindelijk zover. Het verwezenlijken van een droom of het begin van een nachtmerrie. Afijn drie maanden solo op de fiets door Spanje. Nu het zo ver is toch wel een beetje spannend, vooral omdat ik het zwaarste stuk in het begin gepland heb. De pyryneeen. Afijn we hebben geen haast en als er al iets te bewijzen valt is dat alleen aan mezelf.